Γεννήθηκα το 1982 και μεγάλωσα στην όμορφη και ακριτική Φλώρινα, ένας τόπος που στηρίζει τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα. Προέρχομαι από μουσική οικογένεια και αποτελώ την 4η γενιά στην διαδρομή της διαδοχής.
Με περηφάνια, αγάπη και σθένος ψυχής υποστηρίζω τον μουσικό δρόμο της παράδοσης. Φροντίζω να εξελίξω τις γνώσεις και να εξελιχθώ μέσα από την μουσική, διατηρώντας όλα όσα έμαθα στην διάρκεια 25 ετών.
Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε μερικές  αξέχαστες εμπειρίες συμμετοχής, συνεργασίας και διάκρισης στα χρόνια αυτά, όπως αυτή στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη "ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ" με στίχους - μουσική του Γιάννη Αγγελάκα, καθώς επίσης και η συμμετοχή μου στο "ROCK WAVE FESTIVAL" μαζί ξανά με τον Γιάννη Αγγελάκα.
Χαρακτηριστική είναι και η συμμετοχή μου στο παγκόσμιο φεστιβάλ μουσικής Μαϊου 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό, Κάννες και Γαλλική Ριβιέρα, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.
Επίσης συμμετείχα στο διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κοζάνης, αποσπώντας το 1ο βραβείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει συνεργασία με την ορχήστρα Cambo Agusevi , από την Στρούμιτσα με πάντρεμα βαλκανικών ήχων Ελλάδας - Σερβίας - Βουλγαρίας.
Τέλος, υπήρξαν συναυλίες σε συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή.
Θεωρώ πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, ο δρόμος είναι μονόδρομος! Εξάλλου, η διαδρομή έχει τόσα πολλά να σε διδάξει και οι δυνατότητες είναι πάντα ανεξάντλητες.
Η μουσική γράφει ιστορία και εμείς την ακολουθούμε.6jpg